Hva’ ka’ man få for papir? – spurgte spejderne

Hva’ ka’ man få for papir? – spurgte spejderne

25. august 2011 - kl. 0:05 - af

“Hva’ ka’ man få for en ti’er?”, spurgte Shu-bi-dua i 1975 og som nogen måske kan huske, var svaret ikke så rart. Spejderne fra Sæbygaard Gruppen havde derfor valgt at skrive lidt om på teksten, da de afholdt avisindsamling lørdag den 20. august. Denne gang lød spørgsmålet “Hva’ ka’ man få for papir?” og svaret var da også noget hyggeligere end for 36 år siden. Sæbygaard Gruppen havde nemlig fået fint besøg i form af fire af vores lokale politikere, nemlig Bent Bøgsted, Birgit Hansen, Brian Petersen og Jørgen Tousgård som serverede grillpølser. Og prisen for sådan en pølse – ja det  var såmænd et bundt papir. Udover pølsen kunne man også få sig en snak med de fire politikere og det benyttede en del af borgerene i Sæby sig af. Så i løbet af de 2 timer grillen var i gang, var der konstant gæster på pladsen. I Sæbygaard Gruppen er de meget glade for den positive respons fra byens borgere.

Selve indsamlingen forløb fint og med den gode forældreopbakning de har til deres indsamlinger, kunne de lukke pladsen ned omkring 13.30. Alt i alt en god dag – masser af papir, godt vejr, fint besøg og ikke mindst en god stemning. Stor tak til både borgere og politikere for at bakke op om arrangementet og også stor tak til de lokale firmaer, som stiller biler til rådighed. Uden deres velvillighed, kunne indsamlingerne slet ikke gennemføres, slutter Kasper Holm fra Sæbygaard Gruppenes Avisudvalg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hva' ka' man få for papir? - spurgte spejderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger