Fodboldkamp endte i en voldssag

Fodboldkamp endte i en voldssag

23. august 2011 - kl. 15:50 - af

En almindelig fodboldkamp endte med lidt anderledes vold en almindelig sportsvold, idet 2 mænd fra Nørre Vesterskov projektet i Dybvad kom op at slås. Den ene af de to mænd, der er helholdsvis 18 og 19 år, blev tildelt slag og spark i hovedet samt spark på resten af kroppen. Sagen er endt som en voldssag og efterforskes nu af politiet.

På Vævervej i Sæby har der natten mellem søndag og mandag været to indbrud i to villaer. I den ene villa har man aflistet en rude i en terrassedør, og hele huset er gennemrodet. Man kan p.t. ikke sige, hvad der er stjålet. I den anden villa er et vindue opbrudt og 2 bærbare computere er fjernet.

Ligeledes har der, i løbet af sidste uge, været forsøg på indbrud på Peter Munks Vej, her har man forsøgt at opbryde to vinduer – men uden held.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodboldkamp endte i en voldssag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER