Anders Broholm: Nej til dobbeltmandat!

Anders Broholm: Nej til dobbeltmandat!

23. august 2011 - kl. 5:42 - af

Kandidat til Folketinget for Venstre i Sæby, byrådsmedlem Anders Broholm (V), har ikke tænkt sig, at der skal stå  både byrådsmedlem og folketingsmedlem på visitkortet. Folketingsarbejdet kan ikke forenes med et dobbeltmandat.

”Man kan ikke passe både byråd og Folketing! Så simpelt, mener jeg, det er. Derfor har jeg besluttet, at såfremt vælgerne stemmer mig i Folketinget ved det kommende valg, så forlader jeg byrådet.” Siger Anders Broholm.

”Jeg vil gerne være et borgerligt talerør for vores område og resten af Nordjylland. Det mener jeg, vi i den grad har brug for. Målet for mit politiske arbejde er det samme som nu, men areanen vil være en anden. Jeg vil koncentrere mig 100% om arbejdet i Folketinget til gavn for vores område, såfremt vælgerne stemmer mig ind.” siger Anders Broholm.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anders Broholm: Nej til dobbeltmandat!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER