Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

22. august 2011 - kl. 5:53 - af

Her har man mulighed for at erhverve en af Sæbys absolut bedste beliggenheder.

Denne gamle, utrolig spændende og herskabelige villa, med et utal af små finurlige detaljer er beliggende, ugenert og direkte ned til åen med egen bådbro på den store kuperede 2019 kvm. grund, hvor rådyrende ofte ses på besøg. Dette er et af Sæbys absolut bedste kvarterer, beliggende lige op af Sæby centrum og kun med Sæbys smukke snoede å mellem centrum og huset. Her er der kun et par minutters gang over broen direkte ind i Sæby centrum.

Villaen er opført i røde sten og med tegltag og fremstår uspoleret og i den oprindelige stil. Indrettet med bl.a. Forgang/hall, tre charmerende ældre stuer – spise, opholds og gæstestue, hvor der fra alle tre stuer er flot udsigt ud mod haven og ned mod åen. Der er yderligere thestue mod øst. Badeværelse med bruseniche og klinkegulv med gulvvarme. Stort, ældre køkken (Dybvad) med spiseplads.

1. sal er indrettet med soveværelse med udgang til altan mod øst, 2 værelser samt badeværelse med badekar. Kælderen er indrettet med vaskerum, værksted, gildesal, teknikum, viktualierum samt rum der er ideelt til vinkælder. En god, tør kælder med mange anvendelsesmuligheder. Der er ydermere garage. En charmerende ejendom med masser af atmosfære, som ikke kan beskrives, men skal opleves! Forhør nærmere.

Sagsnr. 93001238

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Jensen & Riise på tlf. 9689 0477
Boligen er på 229 kvm., og med et grundareal på 2.019 kvm. Prisen er 2.998.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger