Blueskoncert med Shades Of Blue i den gamle biograf

Blueskoncert med Shades Of Blue i den gamle biograf

22. august 2011 - kl. 8:17 - af

Voerså Bluesklub er en forholdsvis ny klub. Klubben har ganske vist eksisteret i nogle år, men under mere private former hvor der blev afholdt musikaftener i private hjem og i forhåndenværende garager, der blev ryddet til formålet.

Sidste år i september måned afprøvede klubben så sine evner i et større omfang. Her blev der arrangeret blueskoncert og madaften med orkesteret H. P. Lange and the Delta Connection på Præstbro Kro, der var fyldt til sidste plads.

Nu har klubben mod på nye udfordringer, og har denne gang fået fat på orkesteret Shades Of Blue. Her er det James Loveless med vokal, Claus Daugaard på trommer, Uffe Steen på guitar og Morten Brauner på bas, der med garanti giver publikum en uforglemmelig aften.

Mad er der også tænkt på. Den består af Ungarsk Gullashsuppe, der med musik kan fås for den nette sum af kr. 220 -. Uden mad er billetprisen kr. 150 -.

Arrangementet finder sted lørdag 10. september på Bolværksvej 4 i Aså – det vil sige den gamle biografbygning. Koncerten starter klokken 20.00 og spisningen 18.00.

Øl og vand købes på stedet til absolut favorable priser, og som for at krydre det hele af, kan der til natmad købes pølser med brød.

Tilmelding skal ske til klubbens formand Carsten Gade på mobil 21 22 14 25, og tilmeldingen er bindende. Først til mølle princippet gælder, da der kun er plads til 100 personer i alt.

Fatc om Shades Of Blue

Shades Of Blue´s fundament er super-tight Chigago-blues. Muddy Waters og John Lee Hooker har ikke levet forgæves, og traditionen forvaltes med lige dele respekt og sprællevende gnist.

Omdrejningspunktet i Shades Of Blue er den smukke nerve og autencitet. James Loveles´s kraftfulde, indlevende vokal og Uffe Steens ekvilibristiske guitar er en cocktail, der er svær at slå. Når man hertil lægger en af bluesscenens mest garvede rytmesektioner – Morten Brauner på bas og Claus Daugaard på trommer – samt bandets fortættede og dynamiske sammenspil, så er der dømt blues i verdensklasse.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blueskoncert med Shades Of Blue i den gamle biograf' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER