Begynderhold hos Springteam Nordjylland

Begynderhold hos Springteam Nordjylland

22. august 2011 - kl. 0:02 - af

Prøv det hele, og find ud af om det er noget for dig!

Mikrobegynderhold er et helt nyt tilbud hos Springteam Nordjylland. Et springbræt til de mere etablerede hold. Aldersgruppen er 6-9 år, men hvis man er et par år ældre, så kan man sagtens få lov til at være med, fortæller Charlotte Kokholm fra STN. Gymnaster på begynderholdet kan stille og roligt finde ud af, om det der springgymnastik er noget for dem. De vil kunne gå på holdet i kortere eller længere tid.

På begynderholdet vil deltagerne få lejlighed til at prøve alle de forskellige tilbud som STN har til sine gymnaster. Det gælder Team Gym, hvor der både springes i trampolin og på bræt samt laves rytmisk gymnastik. Klubbens seneste tiltag med Stortrampolin vil også være en mulighed. Vi må dog bare sige, at alle vore tilbud kræver, at man har været omkring begynderholdet og lært grundspringene, forklarer Charlotte Kokholm. Derfor har vi også valgt at etablere dette tilbud, bl.a. fordi vi har fået en del henvendelser fra nye gymnaster, som godt kunne tænke sig at lave springgymnastik.

Et nyt tiltag sidste år var et helt specielt Vendsyssel Mesterskab gentages også i denne sæson. Stævnet henvender sig kun til helt nye gymnaster, som på den måde får mulighed for at komme ud og møde gymnaster fra andre klubber, forklarer STN.

Interesserede nybegyndere er velkomne i Østervrå Idræts- og Kulturcenter på torsdag eftermiddage, hvor vore mange dygtige instruktører står klar til at tage imod dem, slutter Charlotte Kokholm.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Begynderhold hos Springteam Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER