Rekordsommer for Toppen af Danmark på internettet

Rekordsommer for Toppen af Danmark på internettet

19. august 2011 - kl. 14:02 - af

Turistdestinationen Toppen af Danmark har igen i år sat nye rekorder med et besøgstal på hjemmesiden www.lysetsland.dk på over 100.000 besøg i juli og er dermed den klart mest besøgte danske turistdestination på nettet i juli.

Toppen af Danmark er med hjemmesiden www.lysetsland.dk en del af VisitDenmarks portalløsning og slog i juli måned alle rekorder med et besøgstal på over 100.000 og over 470.000 sidevisninger. Dette gør hjemmesiden til den klart mest besøgte af alle turismesider hos VisitDenmark, og tallene viser en tydelig vækst i kommunikationen på nettet. Samtidig viser statistikken en øget vækst i besøg på specielt den tyske version af siden, hvilket efter de foreløbige tal at dømme allerede har resulteret i øget omsætning hos overnatningssteder og attraktioner i området.

Med opbygningen af hjemmesiden i en samlet portal skabes en god synergi mellem de lokale områder, der er medvirkende til det høje besøgstal og er en styrke i markedsføringen. Samtidig viser de stigende besøgstal på internettet for hvert år, at online kommunikation er værd at satse på i fremtiden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rekordsommer for Toppen af Danmark på internettet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger