Stafet for Livet er for hele Nordjylland

Stafet for Livet er for hele Nordjylland

18. august 2011 - kl. 9:16 - af

I regi af Kræftens Bekæmpelse afholdes ”Stafet for Livet” den 10.-11.september på Knivholt i Frederikshavn. På landsplan afholdes i år 10 stafetter, og stafetten i Frederikshavn er den eneste nord for Randers.Stafet For Livet er en 24 timers stafet, hvor venner, familier og kolleger løber og går på banen. ”Vi mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og giver håb til dem, der kæmper. Derudover håber vi selvfølgelig også at indsamle rigtig mange penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde” siger Aase Lindbøgh Nielsen, som er formand for den styregruppe, der arrangerer stafetten i Frederikshavn.

Det er 3. år at Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn Kommune arrangerer stafetten, og der lægges op til en god blanding af fornøjelig motion, sammenhold, eftertanke, samvær, musik, sang og hygge. Ved stafetten i 2010 lykkedes det at indsamle 148.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse, og der er et klart mål om at øge det beløb i 2011. Arrangørerne har et stort ønske om, at det bliver hele Nordjyllands stafet, og håber derfor, at der i år vil komme tilmeldinger fra hold og deltagere fra alle egne af det Nordjyske.

Deltag en time eller to – eller vær med i et helt døgn.

Tilmeldingerne er i fuld gang, og alle, der har lyst, kan oprette et hold, – eller man kan deltage på et af de åbne hold, som allerede er oprettet. Stafet for Livet er ikke en sportsstafet, men en social stafet hvor alle skal kunne være med. Det er derfor helt op til de enkelte hold at bestemme, om de vil gå eller løbe, og der er i år lavet både en rute for gående og en for de, der løber. Man behøver ikke at deltage i alle 24 timer, men kan sagtens komme forbi og gå eller løbe en time eller to. Det koster 100 kr. at deltage og tilmelding sker på www.stafetforlivet.dk under Frederikshavn.

Omfattende underholdningsprogram.

Der er i løbet af det døgn, som stafetten varer – et omfattende underholdningsprogram, der kan ses på hjemmesiden. Her kan man også finde oplysninger om overnatningsmuligheder, bespisning m.m. Stafetten indledes lørdag kl. 10.30 med åbningstale af direktør for Sygehus Vendsyssel, Ingeborg Thusgaard, og ”skydes” herefter i gang af Tordenskjolds soldater. Lørdag aften kl. 22.00 bliver der en lys-ceremoni med musik og fællessang, hvor der tændes lys i poser til støtte for dem, der i øjeblikket kæmper kampen mod kræften, – eller til minde om dem, der har tabt kampen. Aase Lindbøgh Nielsen fortæller: ”Sidste år var lysceremonien en smuk og meget intens oplevelse, som jeg er overbevist om berørte alle deltagerne. Og som et nærværende symbol på livet, var der få minutter efter ceremoniens afslutning – igen fuld gang i både gående og løbende, der holdt stafetten i gang hele natten.”.

Flot opbakning fra sponsorer og frivillige.

Mange lokale sponsorer bakker op om stafetten, ligesom også mange frivillige er involveret for at få hele arrangementet afviklet. ”Det er helt afgørende for at Stafet for Livet i Frederikshavn bliver en succes, at vi har den opbakning – både fra sponsorer og frivillige, og der er plads til flere” siger Aase Lindbøgh Nielsen, som kan kontaktes på: tlf.nr. 20 14 42 76 eller e-mail: aaseskagen@gmail.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stafet for Livet er for hele Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER