Kaffe og kage – så nu der ingen bær tilbage

Kaffe og kage – så nu der ingen bær tilbage

18. august 2011 - kl. 0:52 - af

Aktivitetshuset har modtaget et nødråb, som de ikke kunne lade overhørig. En af brugerne af huset havde mange solbær i sin have, men ikke mulighed for selv at plukke dem, og var ked af hvis de skulle gå til spilde. Der blev indgået en aftale om betaling i form af kaffe og hjemmebag.

Da dagen oprandt, blev kaffen og de nybagte boller fortæret, men vejret drillede med regn og blæst, så der blev ikke plukket bær den dag. Nu var betaling jo fortæret, så tirsdag eftermiddag var vejret rimeligt og nu skulle det være. Bærrene blev plukket og udbyttet fordelt, og i skrivende stund arbejdes der ihærdigt med fremstilling af solbærsyltetøj. Så nu mangler kun dagen, hvor vaflerne skal bages og syltetøjet skal spises. Så er der dømt hygge.

Har du lyst til social kontakt og møde nye mennesker så mød op tirsdag kl. 13 eller fredag kl. 9.30 i Aktivitetshuset.

Tirsdag mødes en gruppe damer, som hygger sammen med snak og diskussion over forskellige emner. Sidste var det store emne det kommende arrangement – Ældre OL -i Aktivitetshuset den 5. september samt tilbuddet om pilefletning. Også her er kaffen en vigtig del.

Fredag er det så mændenes tur til at mødes. De hygger sig med et godt stykke mad og en lille en til kaffen. Herefter går snakken lystigt, og mange emner bliver vendt, og en enkel sang eller to skal der også være plads til. Når der er penge i kassen er der også mulighed for en udflugt. Sidste udflugt gik til Sæby Modelflyveklub, hvor klubben havde inviteret på ”favoritkagen” – citronmåne.

Aktivitetshuset starter hold i pilefletning mandag den 12. september kl. 13 til 15.30. Er du interesseret, kan du kontakte Aktivitetshuset på tlf. 98 45 65 60. Som optakt til pilefletningen er der onsdag den 31. august arrangeret tur til Katsig Bakker for at hente materiale.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kaffe og kage - så nu der ingen bær tilbage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger