Skoleåret er skudt igang på Stidsholt Idrætsefterskole

Skoleåret er skudt igang på Stidsholt Idrætsefterskole

16. august 2011 - kl. 10:49 - af

Søndag d. 14. august begyndte 100 nye elever et 10 måneders efterskoleophold på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole. Medens eleverne tidligere kom fra hele landet, er der en tendens til, at eleverne på Stidsholt i år er mere lokale. Tidligere har det været et stort problem at tiltrække elever fra de store byer, men i år har vi faktisk rigtig mange elever fra Aalborg-området, fortæller forstander Steen Jensen. Også elever fra Hjørring og Brønderslev udgør en pæn andel af elevflokken.

Blandt de nye elever, der i år begynder på Stidsholt er 8 elever på skolens nye svømmelinje. Skolen har ansat den tidligere elitesvømmer og svømmetræner i Aalborg Svømmeklub Kris Kristensen som lærer på svømmelinjen. Undervisningen kommer fortrinsvis til at foregå i Sæby Svømmebad.

Til det nye skoleår har skolen desuden lavet aftale med den tidligere AaB- og AGF superligaspiller og udenlandsprof Lennart Bak og med sportschefen i FC Hjørrings ungdoms- og talentarbejde Steen Ammundsen om at undervise på skolens fodboldlinje.

Undervisningen i håndbold varetages fortsat af Michael Aae Christensen, Jesper Tang Thomsen og Tanja Logvin, og skolens badmintonspillere af Gitte Paulsen og Thomas Røjkjær.

Der venter de nye elever mange oplevelser.
Ud over den daglige undervisning i 9. og 10. klasse og deltagelse i turneringer under div. idrætsforbund planlægges der i øjeblikket i løbet af skoleåret to rejser: I uge 37 drager alle elever og lærere på teambuildingtur til Rønbjerg Ferie Resort, som nu hedder Dayz Rønbjerg, og i foråret 2012 planlægges en udlandsrejse, hvor de enkelte idrætslinjer et sted i Europa skal deltage i forskellige idrætsturneringer.

I den netop overståede sommerferie har Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt for første gang lagt lokaler til en badmintoncamp, hvor ca. 35 badmintonspillere i alderen 11-15 år trænede under ledelse af lærere fra Stidsholt suppleret af bl. a. ungdomslandstræner Thomas Nielsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skoleåret er skudt igang på Stidsholt Idrætsefterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER