Danish Crown og UNICEF indsamlede 100.000 kr.

Danish Crown og UNICEF indsamlede 100.000 kr.

14. august 2011 - kl. 1:36 - af

Gæsterne på Danmarks Smukkeste Festival bakkede flot op om Danish Crowns og UNICEFs initiativ, hvor der blev samlet penge til UNICEFs arbejde i Uganda.

Der var mange rosende ord med på vejen til Danish Crown og UNICEF, da der fredag blev samlet ind til nødhjælpsorganisationens arbejde i Uganda på Smukfest i Skanderborg.

Ekstra mange gæster valgte således at købe en baconbrunch, der tit blev efterfulgt af en kontant donation i de opstillede indsamlingsbøsser.

Over 100.000 kroner
Det skabte stor travlhed i BaconBaren, hvor de mange frivillige medarbejdere fra Danish Crown måtte arbejde hårdt for at følge med efterspørgslen. Men efter en lang og hård dag, kunne de så til gengæld og glæde sig over at have indsamlet mere end 100.000 kroner til UNICEF.

– Det er et meget flot resultat, som vi er meget tilfredse med. Jeg havde på forhånd håbet, at vi kunne kommer over 100.000 kroner, og jeg er meget glad for, at det lykkes. Det viser også noget om BaconBarens og svinestiens store popularitet og betydning på festivalen, at vi kan nå så flot et resultat, sagde kommunikationschef i Danish Crown, Rune Jungberg Pedersen.

Gør en forskel
Også stand-up-komikeren og UNICEF-ambassadøren Sebastian Dorset, der brugte sin fredag i UNICEFs tjeneste, var glad for resultatet.

– 100.000 kroner gør en stor forskel i Afrika, og det betyder meget, at virksomheder og privatpersoner gør noget for at hjælpe. Specielt i den nuværende situation, sagde Sebastian Dorset.

Se film fra UNICEF-dagen
32 personer i en svinehytte
Morgenvækning med Mek Pek og Sebastian Dorset

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danish Crown og UNICEF indsamlede 100.000 kr.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger