Er det nu tyvene holder sommerferie?

Er det nu tyvene holder sommerferie?

8. august 2011 - kl. 15:19 - af

Døgnrapporten melder kun om et enkelt indbrud natten mellem fredag og lørdag. På en landejendom på Vangsvej i Østervrå er en dør til en lad brudt op, og en mobiltelefon er fjernet fra en bil, der stod i laden, og derudover har man også stjålet en knallert – måske problemer med hjemtransporten?

Har du set eller hørt noget så vil politiet gerne høre fra dig på tlf. 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er det nu tyvene holder sommerferie?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER