Måske håb for hårdt ramte Frederikshavn Kommune

Måske håb for hårdt ramte Frederikshavn Kommune

5. august 2011 - kl. 18:26 - af

Iflg. Morten Mandøe der er Styringschef i Kommunernes Landsforenings økonomiske sekretariat, har KL ikke mulighed for at vurdere, om Frederikshavn er blevet urimeligt hårdt ramt af aftalen med regeringen, som borgmester Lars Møller hævder.

Kommunernes Landsforening regner nu på tallene fra kommune, som føler sig urimeligt behandlet i aftalen om næste års økonomi, skriver P4Nordjylland.

Morten Mandøe siger, han godt kan se, det er en meget uheldig situation for kommunen. Men nu har kommunen sendt nogle tal til os og dem vil vi selvfølgelig gerne kigge på, og derfra må vi så se på sagen.

Når vi laver økonomi aftaler med regeringen, så er det jo for kommunerne under et. Derfor vil der også være nogle kommuner, der kommer i klemme. Men selvfølgelig må udsvingene heller ikke være alt for store. Det vil den kommende gennemgang af tallene vise, slutter Morten Mandøe.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Måske håb for hårdt ramte Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER