Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

2. august 2011 - kl. 0:09 - af

Nu udbydes “Meller Løgtved”, en nydelig og velholdt firelænget gård med stor herlighedsværdi, beliggende kun ca. 30 min. kørsel nord for Aalborg.

Her er man nær motorvejstilkørsel til Frederikshavn og Aalborg. Til ejendommen hører godt 14 ha. jord, fordelt på ager, blandet skov med store dele bøg, rigt dyreliv, med mulighed for jagt og flot parklignende have.

Stuehuset består af et rummeligt og præsentabelt rødstens stuehus med betontagsten, en charmerende bolig med højt til loftet og stuklofter. Store dele af stuehuset er flot renoveret i 2005 til 2010, bl.a. er alle vinduer (pånær 2 kvistvinduer) og ydredøre skiftet ud i 2006, skiftede kloakker samt hovedparten af elinstallationerne. De fleste rum i boligen er gennemgribende renoveret indvendigt. Boligen er indrettet med stor hall med klinker og trappe til 1. sal, dør til spisestue og til flot kontor/stue, dobbeltdør til stue med adgang til haven og med virkeligt flot panel/skabsvæg med adgang til flot spisestue. Yderligere en stue med indbygget pejs, adgang til flot badeværelse fra 2007, med spabad, højtaler i loftet, desuden ældre gæstetoilet. Fra stuen har man åben adgang til virkeligt flot, nyere “Dybvad” spisekøkken med granitbordplader, spot i loft og god spiseplads med direkte udgang til haven.

Desuden bryggers og ældre toilet. 1 sal er i store dele efterisoleret, indrettet med repos, flot renoveret soveværelse, fordelingsgang med spot i loft, stue med udgang til altan, indbyggede skabe, franske døre, værelse med gennemgang til yderligere værelse, toilet, samt værelse.

Udhusbygningerne består af tre længer samt yderligere en bygning med ældre fastbrændselsfyr. De tre længer består af 2 store sidelænger som rummer mange muligheder, her er der blandt andet forberedt til nyt fyrrum, her er indrettet hestestald, samt værksted. Den tredje længe består af ældre lade.

EN EJENDOM I SÆRKLASSE; VELEGNET TIL HESTE ELLER ANDRE MED PLADSKRÆVENDE HOBBYES SAMT EVT. ERHVERV.

Sagsnr. 93001124

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Jensen & Riise på tlf. 9689 0477
Boligen er på 290 kvm., og med et grundareal på 142.004 kvm. Prisen er 3.998.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger