Dybvad melder klar til weekendens Open Air!

Dybvad melder klar til weekendens Open Air!

1. august 2011 - kl. 10:07 - af

Indbyggertallet i Dybvad forventes at blive næsten tredoblet i den kommende weekend, hvor Dybvad Open Air løber af stabelen for syvende gang.

Med navne som Superspark, Sweethearts, Onplugged, Østre Gasværk, The Blue Van og Infernal, forventer arrangørerne fra Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub nemlig omkring 2.500 mennesker i Søparken, hvor koncerten afholdes lørdag fra klokken 12 til 24 med stand-up komikeren Sebastian Dorset som konferencier.

Arrangørerne lover, at pladsens frivillige hjælpere nok skal være klar til at håndtere både solskin og regnvejr, selvom vejrmeldingerne i øjeblikket heldigvis peger i den rigtige retning for endnu en herlig koncertoplevelse i de omgivelser, som Flemming ’Bamse’ Jørgensen for år tilbage kaldte ”smukkere end Skanderborg”.

Som et nyt tiltag på pladsen lancerer man til årets koncert AfterParty med DJ-musik i det store VIP-telt når de sidste toner fra Infernal har lydt, og frem til kl. 01.00. Endvidere er der fra kl. 12 til 13 Happy Hour på pladsens kolde fadøl som et godt tilbud til de første koncertgængere – ligesom der desuden også er gode tilbud i barerne resten af dagen!  Når musikken på den store scene holder pause, er der således ingen grund til at holde pause i oplevelsen – pladeaktuelle Kris Herman spiller nemlig ved pub-teltet om eftermiddagen, og også her lover arrangørerne god stemning og højt humør.

Ved at besøge koncertens Facebook-profil kan man i øvrigt stadigvæk være heldig at vinde billetter til arrangementet i Søparken – ligesom man kan deltage i konkurrencen om et backstage-besøg med Lina og Paw fra Infernal før deres optræden lørdag aften kl. 22. Vinderne heraf findes direkte på scenen i løbet af lørdag eftermiddag – og et par heldige koncertgæster kan glæde sig til denne chance for at møde bandet personligt før deres bebudede pause efter sommerens koncertturné.

Den tolv timer lange koncert byder som altid på gratis parkering, VIP-område og en lækker buffet, samt natbus-kørsel med Nilles. Dermed er hjemtransporten sikret; stort set uanset i hvilken retning man skal efter en lang dag med fuldt blus på alle forstærkere og højttalere.

Læs mere på hjemmesiden www.dybvadopenair.dk

Program – lørdag den 6. august:

Kl. 11.00:            Pladsen åbner

Kl. 12.00:            Superspark

Kl. 14.00:            Sweethearts

Kl. 16.00:            Onplugged

Kl. 18.00:             Østre Gasværk

Kl. 20.00:            The Blue Van

Kl. 22.00:            Infernal

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad melder klar til weekendens Open Air!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER