Guitaristen fra Moose Brothers “stak af” i utide

Guitaristen fra Moose Brothers “stak af” i utide

31. juli 2011 - kl. 16:56 - af

Dagens musikalske underholdning på Sæby Torv, blev lidt anderledes end vanligt.
Moose Brothers, som spillede i Sæby til Open By Night i juni var atter tilbage, denne gang med godt vejr og højt humør, hvilket var forståeligt, da der sidst de optrådte på Torvet var stiv kulling og lave temperature, så alt tegnede fantastisk.
Det blev dog til en lidt træls og meget uheldig afbrydelse midt i koncerten, da guitaristen pludselig blev stukket i halsen af en bi og måtte søge hjælp fra Falck, der hurtigt var fremme, da bi-stik i halsen jo altid er potentielt farlige.
Moose Brothers var dog ikke sådan at slå ud, så efter en kort pause, blev Bjarne, som nu blev behandlet af Falck, skiftet ud med Per, som stødte til uden at kny og med krum hals var med til at afslutte søndagens underholdning på Sæby Torv med bravur.
Bjarne tog med Falck til nærmere undersøgelse, vi ønsker ham god bedring.

Husk at der på fredag er Open By Night i Sæby og koncert med ingen ringere end Zididada – Kort sagt fantastiske tilbud og super underholdning i Sæby den kommende fredag!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guitaristen fra Moose Brothers “stak af” i utide' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER