Farvel til det gode gamle spejderhus

Farvel til det gode gamle spejderhus

31. juli 2011 - kl. 0:07 - af

Østervrås baptistspejdere glæder sig til nye lokaliteter, men har også med vemod sagt farvel til de gamle.

Der var et vist vemod hos spejderne i Østervrå baptistkreds på det sidste møde inden ferien. De skulle tage afsked med deres spejderhus gennem mange mange år. Vi har mange minder om gode oplevelser på dette sted, men samtidig glæder vi os også til at kunne byde velkommen i det nye spejderhus på Søndergaardsvej, fortæller Lis Lunde fra kredsen.

I et stykke tid har spejderne været på udkig efter et nyt sted at være. De har levet på lånt tid i det gamle spejderhus, som hører til den tidligere baptistkirke, der nu rummer Galleri Færch P. Samtidig udløb råderetten over et jordareal ved huset, og antallet af spejdere er så stort nu, at vi under ingen omstændigheder kan være på Liljevej mere, oplyser kredsen. Derfor var det også rigtig dejligt, at vi fik mulighed for at købe den tidligere tandlægeklinik på Søndergaardsvej, forsikre Lis Lunde.

I det nye spejderhus er kredsens spejdere, ledere og forældre i fuld gang med at indrette det nye hus, som har fået ændret en del på de indvendige rammer. Udvendigt er alt som det plejer, udover at spejdernes hytte fra Liljevej er flyttet hertil.

På det sidste spejdermøde inden ferien blev der sluttet af på rigtig spejdermaner med bål, konkurrencer, hygge med skumfiduser og popcorn. Mange minder kom også frem i aftenens løb. Nogen af dem kan bl.a. også ses som skrammer og mærker på spejderhuset, som har været et rigtig dejligt sted at være.

Nu er der sagt farvel, og en ny æra indledes på Søndergaardsvej, hvor der vil være indvielse lørdag den 20. august, og første spejdermøde efter ferien mandag den 22. august.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Farvel til det gode gamle spejderhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger