Kloakmesteren er en velbygget kvinde

Kloakmesteren er en velbygget kvinde

27. juli 2011 - kl. 0:06 - af

Kloakmester er et fag, som man forbinder med store robuste og stærke mænd i kedeldragt. I dette tilfælde, er det derimod en lille velbygget kvinde på 44 år.

Navnet er Lisbeth Mølgård, og hendes baggrund for at uddanne sig til kloakmester er en lidt dyster sag.

Lisbeth Mølgård har været ansat i et advokatfirma i Sæby som advokatsekretær i 18 år. Uheldigvis for hende blev hun involveret i et færdselsuheld, der senere viste sig at skulle få indflydelse på hendes senere liv.

På grund af færdselsuheldet havde Lisbeth en del sygedage, og på et tidspunkt var firmaets tolerance brugt op. En dag kom posten med et anbefalet brev, og nu var det slut med at arbejde for dette firma. Kuverten indeholdt en fyreseddel.

Gode råd var nu dyre for Lisbeth, der prøvede at komme videre ved blandt andet at benytte sin pc-er en hel del derhjemme, men i længden var det ikke sagen, når det ikke rigtigt tjente noget formål.

Lisbeth tog nu en beslutning, og i efteråret 2010 gik hun i gang med at uddanne sig til kloakmester. Forløbet gik godt hele vejen, og hun bestod både den teoretiske og praktiske del af forløbet. For ganske nylig fik hun udleveret eksamenspapirer og kan nu kalde sig autoriseret kloakmester.

Firmaet K.M. Beton og Facader, der ejes af Lisbeths mand, Kenth Mølgård, har nu skiftet navn til K.M. Beton og Kloak. Det betyder, at ægteparret nu skal bevise deres værd som samarbejdspartnere. Foreløbig går det ganske godt, da der er flere ordrer i ordrebogen, og en af kommende opgaver er nedsivningsanlæg i Lyngså med tilhørende kloakker.

Lisbeth Mølgård er i fuld gang igen, men indrømmer, det var noget af en kolbøtte fra det arbejde, hun var vant til, og så lige pludselig skulle hun til at tage hårdt fat med både skovl, maskiner, rør og store dynger jord.

– Jeg piber ikke, for jeg kan virkelig godt lide det. Det er noget helt nyt for mig, og så er der masser af udfordringer, og jeg elsker det, fortæller hun.

Midt og sidst i juli tillod hun sig dog at holde et par feriedage i det gode vejr, men det var hjemme på terrassen på Ny Skovgårdsvej i Voerså.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kloakmesteren er en velbygget kvinde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger