Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

25. juli 2011 - kl. 0:13 - af

Rødstenshus beliggende i rolige omgivelser centralt i Sæby med gåafstand til byens seværdigheder.

Huset er opført år 1948 og er moderniseret / renoveret løbende fra år 2003 og frem til i dag. Huset er indrettet med hall med trappe til 1. sal. Stueetagen er indrettet med lille gæstetoilet. Hyggelig og meget lys stue, som respekterer husets oprindelige stil med bl.a. vandskurede vægge, plankegulve og brændeovn. Fra stue adgang til spisestue med opvarmet klinkegulv. Spisestuen er tilbygget år 2009. Flot, moderniseret køkken i åben forbindelse til stuerne. Bryggers og badeværelse begge med gulvvarme og renoveret år 2003. Badeværelset er rummeligt og indrettet med praktisk bruseniche. Hele 1. salen er opført år 2003 med rødt tegltag. Indrettet med soveværelse og to børneværelser – alle værelser med lofter til kip og flotte plankegulve. Havkig fra soveværelse.

Alt i alt en solid villa med en god beliggenhed og indflytningsklar.

Sagsnr. 93004028

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Jensen & Riise på tlf. 9689 0477
Boligen er på 137 kvm., og med et grundareal på 479 kvm. Prisen er 1.428.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER