Indbrudstyve fanget på videoovervågning

Indbrudstyve fanget på videoovervågning

25. juli 2011 - kl. 15:56 - af

Forsøg på indbrud i Kiropraktisk Klinik på Sophus Falcks Vej i Sæby. En dør og et vindue er forsøgt opbrudt, men uden held. Derimod er det måske ikke så heldigt for indbrudstyvene, for de er fanget på overvågningskamera, så det er sikkert kun et spørgsmål om tid, før de er genkendt.

4 personer er blevet stoppet i weekenden med sprit i blodet. Det drejer sig om en 29-årig mand fra Sæby, som blev stoppet på Solsbækvej lørdag eftermiddag ved 14 tiden. På Østkystvejen i Voerså er en 37-årig mand fra Aså blevet taget kl. 13.40, og på Kringelhedevej ligeledes i Voerså er en 41-årig mand fra Dronninglund blevet fanget i fælden kl. 13.45. Igen på Østkystvejen, men denne gang i Lyngså er en kvinde på 53 år fra Dybvad blevet stoppet kl. 20.40.

I Skovlyst ved Sæbygårdskoven er der natten mellem lørdag og søndag fjernet en sort Golf fra festpladsens p-pladsen, og samtidig er der fra en tilhørende garage stjålet en del øl, men der var åbenbart ikke øl nok, for ikke langt der fra, er en bil opbrudt, og herfra er der fjernet flere øl og en Bosch batteriboremaskine.

Natten til søndag har der været indbrud i en bil på Louis Nielsens Vej, her er der fjernet en gammel GPS´er.

4 kommentarer til “Indbrudstyve fanget på videoovervågning” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Indbrudstyve fanget på videoovervågning”

 • Også på Chr. Pedersensvej 39, er der stjålet genstande, som tyder på mangel på intelligens hos tyvene, idet et opstammet træ, der stod i en stor tønde, midt i en blomsterblanding, er trukket op, og slæbt hen af vejen, til et sted midt på Chr. Pedersensvej, hvor sporene er stoppet, som om der har holdt en bil og ventet.
  Desuden tog de vores hvide og gamle postkasse (som har grå Gafa-tape siddende på indersiden, da den var utæt).
  På postkassen står der: Steen Børge Pedersen & Lene Bach.
  En spinkel, hvid, og hærget havestol, havde man åbenbart også brug for….for den forsvandt samtidig.
  PS:
  Kameraer ved huset, ser ud til at være en god idé..!

  BLOMSTEN

 • Det med Skovlyst kan ikke passe. Der blev holdt fest dernede og de sidste gik først derfra 07.30 søndag morgen. Og desuden er det ikke noget skur dernede hvor der har stået øl i.

 • Henrik Christensen

  Oplysningerne stammer fra Nordjyllands Politi, så det er hvad vi kan forholde os til, men ved nogen noget andet høre vi da gerne om det.

  Mvh. Henrik

 • Skrækkeligt at der er blevet ødelagt og stjålet så meget i weekenden. Men det der skulle være sket på skovlyst forstår jeg ikke. Jeg var selv vært ved festen som blev holdt lørdag nat, og jeg har intet hørt om en bil der skulle være fjernet fra stedet. Og derudover forstår jeg ikke hvis der skulle være stjålet noget fra garagen på stedet, for så må jeg da have hørt noget. Jeg undrer mig bare…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrudstyve fanget på videoovervågning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER