Nye besparelser vil ramme de svageste

Nye besparelser vil ramme de svageste

22. juli 2011 - kl. 9:37 - af

Socialdemokraten Bjarne Laustsen håber, at samtlige nordjyske folketingsmedlemmer vil deltage i et møde på Statsforvaltningen efter ferien i et forsøg på at løse situationen omkring de besparelser, som Statsforvaltningen for Nordjylland skal gennemføre i år og næste år, skriver P4 Nordjylland
Besparelserne vil betyde, at der nedlægges 20 stillinger, og det vil specielt gå ud over borgere, som i forvejen er ude i svære situationer. Borgere, som bl.a. er på sygedagpenge og skilsmissefamilier, vil nu risikere at skulle vente endnu længere på at få deres sager behandlet, siger Bjarne Laustsen.
Den nordjyske Statsforvaltning skal spare 12 % på sit budget, og det betyde, at der kan gå 6 måneder fra man indsender en ansøgning om for eksempel en samværsordning til parterne bliver indkaldt til det første møde.
Det er ikke en holdbar situation, og jeg håber derfor vi i fællesskab kan nå frem til en løsning, slutter Bjarne Laustsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye besparelser vil ramme de svageste ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER