Smagen og stemningen på havnen var i top

Smagen og stemningen på havnen var i top

19. juli 2011 - kl. 4:58 - af

Weekendens “Smagen af Nordjylland” blev en succes, ja endda noget større end forventet, så glæden og omsætningen var stor hos de mange udstillere, fortæller Louise Lundgreen fra Sæby Turistbureau.

I omegnen af 7-8.000 mennesker lå vejen forbi lørdag i det pragtfulde solskinsvejr, som også fik de to herre foran telte til at smile og joke med de fantastiske retter, der blev tilberedt på grillen. Rosende ord skortede det heller ikke på, og ærligt må man jo erkende: ”Anders og Frank, godt var det bestemt”.

Ligeledes skal de mange udstillere roses for deres kreativitet og deres serviceniveau overfor de mange gæster, både over for de lokale og turisterne.
Der var alt for alle sanser, der kunne prøves, gættes, smages og ses på de mange ting, der alt sammen var med til at gøre oplevelsen i teltet til noget særligt.

Lørdag var nok der, fremkommeligheden var sværest, hvorimod den danske sommer, når den er værst, skabte lidt mere plads søndag, men det til trods, var “smagen af Nordjylland” også godt besøgt den sidste dag. Dog måtte de udendørs aktiviteter aflyses, set i lyset af de store mængder nedbør. Det fik dog ikke de mange udstillere indendørs til at hænge med hovedet, tværdigmod var flere af dem fremme med forslag om udvidet åbningstid til næste år. “Det har jo været helt fantastisk, kom det fra flere”.

Om man ud af det kan tænke sig et egentligt sommermarked på den gamle værftsgrund, hver weekend i juli, skal være usagt, men måske alligevel en fantastisk ide.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smagen og stemningen på havnen var i top' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER