Rapport fra Saebygardens Tourne i USA

Rapport fra Saebygardens Tourne i USA

18. juli 2011 - kl. 9:31 - af

Onsdag morgen kl. 02.00 moedtes Saebygarden for at pakke bussen med kufferter og instrumenter til en 3ugers tourne til USA. Fra Billund over Reykjavik til Boston gik flyverejsen. Saebygarden landede sikkert i en meget varm Boston City, hvor busselskabet Holiday Coach stod klar med en stor laekker bus til transport af Saebygardens 45 medlemmer.

Det foeste step paa vejen mod staten Michigan gik over byen Batavia i staten New York for en overnatning paa motel og dagen efter gik turen mod Canada. Her skulle orkestret besoege Niagara Falls. Og som man kan se paa billedet var det et fantastisk syn der moedte gruppen. Niagara Falls er en fantastisk naturoplevelse og til med var vejret helt i top og meget varmt. Efter nogle timers ophold her gik turen videre til Saebygardens foerste destination, byen Haslett i staten Michigan. Her paagik indkvartering i private hjem.

Mange lokale vaerter meldte sig til opgaven og oplevelsen det er at dele nogle dage med Saebygardens medlemmer. Vaerterne i Haslett har planlagt vidt forskellige ture og arrangementer for deres gaester. Den foerste faelles oplevelse var en Put Luck Supper eftermiddag. Hver vaertsfamilie bringer mad med – i dette tilfaelde til en lokal park med stor soe hvor der var muligheder for at bade. Her var muligheder for alle mulige boldspil og og muligheden for bare at dase en hel eftermiddag var ligeledes velkommen hos mange.

Saebygardens foerste koncert fandt sted loerdag aften i Blue Lake Fine Arts Camp store nye koncertsal. Koncertstedet og campen ligger 2 timers koersel fra Haslett og foregik i bus. Som billedet viser blev Saebygarden ved campen moedt af campens ansatte med Dannebrog samt det Amerikanske Flag og blev saaledes budt velkommen paa behoerig vis. Efter at have set en lille del af den enorme camp, begav Saebygarden sig til opstilling i den nye koncertsal og gav en overvaeldende velspillet og meget underholdende koncert til 400 af campens gaester. De var ellevilde og raabte og skreg og piftede paa aegte amerikansk vis og var vildt glade for Saebygardens optraeden. Og heldigvis havde Saebygarden mulighed for at spille i dette rum, idet temperaturen udenfor var naesten uudholdelig varm.

Der var hoejt humoer ved hjemturen i bussen til Haslett og naeste koncert i mandag aften i en park i naerheden. Temperaturen om dagen ligger i disse dage mellem 35 og 36 graders varme – saa alle maa forsyne sig med rigeligt at drikke og faa saa mange svoemmeture som muligt ligesom vaerterne tager sig fortrinligt af deres gaester. Naeste stop paa Saebygardens tur er byen Middleville ved byen Grand Rapids. Det er en fantastisk tur og oplevelse for alle medlemmer af Saebygarden og alle nyder rejsen og glaeder sig til de kommende dage og oplevelser, skriver Per Kristensen fra Haslett, Michigan, USA, til SaebyAvis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rapport fra Saebygardens Tourne i USA' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER