Guidede ture med Alice Thaarup på slottet

Guidede ture med Alice Thaarup på slottet

17. juli 2011 - kl. 11:17 - af

Mandage den 18. og 25. juli er der igen guidede ture for børn og voksne kl. 13 og 15 på Sæbygaard, hvor man vil møde biskop, herremand og tjenestefolk i datidens påklædning rundt på slottet og måske også et enkelt spøgelse, turen varer ca. en time, en rundtur der byder på mange oplevelser bl.a. afstraffelse af en uærlig gårdskarl. Der er entre.

Udenfor er der legeplads til børnene.

Cafeen er åben og der er gratis is til børnene efter rundvisningen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guidede ture med Alice Thaarup på slottet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER