Toppen af Danmark vil have dine hemmeligheder

Toppen af Danmark vil have dine hemmeligheder

15. juli 2011 - kl. 12:05 - af

Toppen af Danmark vil give besøgende lettere adgang ”bag facaden” og vise dem de lokale, autentiske og hemmelige oplevelser.

De fleste besøgende i Lysets Land kender Grenen, Læsø Saltsyderi og Skagens Museum, men hvad med Neppens Havn i Frederikshavn, skihopbakkerne i Hjørring Bjerge eller Pigestenen på Læsø?

Svaret er nok, at det er langt de færreste, og det er da heller ikke seværdigheder, der traditionelt set er blevet markedsført som turistattraktioner. Det skal der nu gøres noget ved, og Toppen af Danmark opfordrer derfor lokalbefolkningen til at komme med deres bud på destinationens bedste hemmeligheder.

Lisbeth Derry, der er projektkoordinator hos Toppen af Danmark og står bag initiativet fortæller: ”Vi vil rigtig gerne have tip om lokale hemmeligheder i hele Lysets Land, således vi kan inspirere besøgende til små og anderledes ferieoplevelser i de mere ukendte områder af destinationen.”

Formålet er at give besøgende mulighed for at komme helt ind under huden på destinationen og lokalbefolkningen, og Lisbeth Derry uddyber: ”Dét, vi som bor her opfatter som uinteressant og den største selvfølgelighed, kan sagtens være spændende og måske ligefrem eksotisk for besøgende. Men det har vi en kedelig tendens til at glemme, og det er rigtig ærgerligt, da mange undersøgelser viser, at besøgende netop efterlyser autentiske oplevelser og kontakten til lokalbefolkningen.”

Alle har mulighed for at registrere deres hemmelige oplevelse på Toppen af Danmarks website www.lysetsland.dk under inspiration > hemmelige oplevelser, hvorefter besøgende har adgang til at studere de lokale hemmeligheder.

Når vi har fået en masse hemmelige oplevelser vil vi med al sandsynlighed samle en række af oplevelserne og måske lave ”hemmelige ruter”, der kan give besøgende unikke oplevelser i destinationens afkroge.” fortæller Lisbeth Derry. ”Men aller først handler det om at få lokalbefolkningen til at tænke over, hvad de mener, der er de bedste hemmelige oplevelser i deres område.” afslutter hun.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Toppen af Danmark vil have dine hemmeligheder ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger