Inner Wheels lopper blev omsat til kontanter

Inner Wheels lopper blev omsat til kontanter

14. juli 2011 - kl. 10:05 - af

Loppemarked blev en stor succes i weekenden og fortsætter i en mindre udgave de kommende 14 dage, delvis som selvbetjening, da klubben fortsat har et godt salg.

Sæby Inner Wheel klub holdt lørdag den 9. og søndag den 10. juli loppemarked i indkørslen til Algade 6. Formålet var at skaffe penge til humanitære formål i lokalsamfundet.

Igennem 3 måneder havde klubben indsamlet lopper hos medlemmerne, samt hos venner og bekendte, og det viste sig at disse lopper var mange penge værd. På de 2 dage lykkes det klubben at lave et overskud på 25.000,- kr. idet alt andet så som telte, kaffe, kage, pølser osv. var sponseret.

Aktivitetsgruppen for loppemarkedet er endog meget tilfredse med resultatet, og afviser da heller ikke at man evt. næste år, kunne gentage denne succes. Sæby Inner Wheel klub er meget taknemlig for den store opbakning som Sæbynitterne og turisterne har vist for projektet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Inner Wheels lopper blev omsat til kontanter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER