Hollandsk turist fik “souvenir” med hjem fra Sæby

Hollandsk turist fik “souvenir” med hjem fra Sæby

13. juli 2011 - kl. 15:41 - af

En uheldig hollandsk turist fik sig i dag et lidt kedeligt minde med sig hjem fra Sæby. Turisten havde parkeret sin bil på havnen, og da vedkommende vendte tilbage til bilen, var der lavet en bule i højre fordør, og der var ingen tegn på, at ”bulemageren” havde til hensigt at give sig til kende.

Fra Elinsvej i Lyngså er der i tidsrummet fra mandag kl. 16.00 til tirsdag kl. 19.00 fjernet en 8 hk Yamaha, 4 takts, nyere, blå bådmotor. Beslaget hvor med motoren var fastgjort er brækket i stykker.

Politiet advarer om østeuropæiske tyvebander, som p.t. ”arbejder” i det nordjyske. Så pas på pung, taske og hvad du ellers har af værdier   –  alt kan de bruge og omsætte!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER