Så er skiltene ved Kultur-Øen endelig på plads

Så er skiltene ved Kultur-Øen endelig på plads

7. juli 2011 - kl. 0:12 - af

Efter at Sæby Bibliotek åbnede på Rådhuspladsen i 2004, Kulturhus med musikskole blev indviet i 2005 og Sæby Svømmebad i 2007 har der manglet henvisningsskilte til området. I 2009 blev der sat interne oversigtsskilte op samtidig med at kulturhuset blev navngivet til Manegen. Men det har været et problem, at folk udefra har haft svært ved at finde stedet. Det er der nu rådet bod på ved, at de nu har navngivet området – Kulturøen – som altså omfatter bibliotek, kulturhus og musikskole og svømmebad med wellness og genoptræning. Da det ikke har været muligt at finde piktogrammer for alle funktionerne er der valgt at opsætte piktogram for svømmebadet sammen med navnet Kulturøen.

Skiltene er placeret på hjørnet af Ålborgvej/Sophus Falcksvej, på hjørnet af Sophus Falcksvej/Arenfeldtsvej (ved Sæby Storkøb), på hjørnet af Toldbovej /Sæbygårdvej og ved opkørslen ad Rådhusvej. Dermed skulle alle kunne finde vej til de fatastiske tilbud i og omkring biblioteket i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er skiltene ved Kultur-Øen endelig på plads' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER