Mesterskabsmedaljer til Springteam Nordjylland

Mesterskabsmedaljer til Springteam Nordjylland

7. juli 2011 - kl. 5:33 - af

To hold fra Springteam Nordjylland (STN) opnåede flotte resultater til Nordjysk Mesterskab i Grenå – Team Gym.

Begge tilmeldte hold fra STN høstede medajler ved det Nordjyske mesterskab i Grenå i spring og rytmegymnastik. Det var en stor og spændende udfordring der mødte STN’s to hold, Mini A piger og Junior A piger, der er i aldersgruppen fra 9 – 14 år. Pigerne forstod dog til fulde at tage udfordringen op, og kom hjem med rigtig flotte resultater.

På forhånd havde holdenes trænere Hans Henrik Mortensen og Birte Christiansen håbet på en god placering til pigerne, men at det skulle ende med en så suveræn topplacering var en stor og meget glædelig overraskelse. Der var da også jubelscener både hos gymnaster og trænere, men så sandelig også på publikumsbænken, hvor familiemedlemmer var stærkt repræsenteret, da de stolte piger fik medaljer hængt om halsen. Guld til Junior A pigerne: Louise, Stine, Sisse, Mathilde, Martina, Sigrid, Astrid og Winnie. Sølv til Mini A pigerne: Sigrid, Astrid, Winnie, Mathilde, Martina, Emma, Mia og Laura.

DM i Greve

Alle var derfor fulde af optimisme da turen efterfølgende gik til Greve på Sjælland, hvor Mini A pigerne skulle deltage i DM.

Nogle forældre havde taget et flot initiativ, og arrangeret en weekend tur. Turen gik først med tog til København, hvor så pigerne oveni hatten fik nogle oplevelser med at nogle af hovedstadens seværdigheder. Det er dejligt med en god opbakning fra forældrene, lyder det fra STN, som finder det givende for både gymnaster, trænere og samarbejdet i øvrigt.

Pigerne fik en flot 5. plads til DM, og en masse fælles oplevelser med hjem i bagagen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mesterskabsmedaljer til Springteam Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger