Sæbynit fik sølvmedalje til EM i cheerleading

Sæbynit fik sølvmedalje til EM i cheerleading

6. juli 2011 - kl. 5:48 - af

I weekenden var den tjekkiske hovedstad, Prag, vært for europamesterskaberne i cheerleading.

JAM Frederikshavn Cheerleaders deltog i to kategorier; Cheer samt Group Stunt. I cheer-kategorien stillede JAM med 16 cheerleadere på holdet. Her dystede de mod 8 andre hold og opnåede en 5. plads. I Group Stunt-kategorien stillede i alt 11 hold op, og her opnåede JAM en flot 2. plads.

Group Stunt-holdet består af Ann-Cathrine Skou, Carina Lundø, Michael Pasiezcny samt Amanda Müller. Sidstnævnte er sæbynit og startede som cheerleader hos Sæby Firma Idræt for 5 år siden. Efter et par år som Super Girl hos Sæby Firma Idræt valgte Amanda at træne hos JAM i Frederikshavn. Dette har ført til mange spændende oplevelser, bl.a. VM i USA med det danske landshold, deltagelse i ”NFL fra Bremen”, ”Godmorgen Danmark” og ”Aftenshowet”.

JAM er den førende klub inden for dansk cheerleading, og i år kan de fejre 10 års jubilæum med mange flotte resultater. F.eks. har de vundet danmarksmesterskaberne 10 år i træk, og kan altså nu også føje en 2. plads til EM på CV’et. Se mere på www.jamcheer.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit fik sølvmedalje til EM i cheerleading' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger