Lyngså marked overraskede positivt

Lyngså marked overraskede positivt

5. juli 2011 - kl. 12:21 - af

I de sidste par år har der hængt tunge skyer over Lyngså Marked – i hvert fald rent økonomisk. Arrangørerne, Lyngså Boldklub, har overvejet, om det i det hele taget var værd at have med at gøre, for udbyttet har de sidste par år været ringe.

Fra Lyngså lyder der nu nye toner. Bestyrelsen bag boldklubben har foretaget diverse justeringer med hensyn til flytning af blandt andet bankospille, og den populære markedsrevy. Det gav pote, og fra Lyngså meldes der nu ud, at der ventes et overskud i omegnen af omkring kr. 40.000 -. Det betyder, at der helt sikkert også bliver marked i Lyngså næste år.

Lyngså Marked har de sidste mange år ikke bare været et marked, men en fest for hele byen som der blev set frem til, og med de nye udmeldinger, håbes der også på, at bøtten nu er vendt 180 grader.

Vejret var godt næsten hele sidste weekend, og folk strømmede til. Det havde både kræmmere, og det store tivoli på pladsen også glæde af. Flere blandt de knap 40 kræmmere bestilte da også plads til næste år med det samme, mens de nu var på pladsen. Det samme gjorde Jan Frederiksen, der ejer det store tivoli.

Bankospillet om torsdagen havde 297 besøgende, og flere var heldige med at slæbe blandt andet kvarte grise hjem. Mange af de andre aktiviteter på pladsen trak også en del publikum til – især revyen fredag aften hvor teltet var fyldt op.

Formanden for Lyngså Boldklub, Michael Møller, havde det store brede smil på søndag aften, da markedet var forbi. Han gik og godtede sig, for boldklubbens økonomi kan bestemt ikke holde til en øretæve i form af et økonomisk underskud. Ikke mindst glædede han sig over at et par frivillige sponsorer, der slet ikke ville acceptere eller stå model til, at Lyngså Marked skulle lukke, men havde lovet økonomisk bistand således at markedet kunne fortsætte.

Blandt den menige borger i Lyngså vakte Michael Møllers udmelding da også stor glæde, for som han selv udtrykte det.

– Markedet er ikke bare marked og Lyngså Boldklub. Det er jo hele byens og områdets byfest, som alle ser hen til.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså marked overraskede positivt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER