Oplev naturen mellem Fr.havn og Skagen med tog

Oplev naturen mellem Fr.havn og Skagen med tog

2. juli 2011 - kl. 10:34 - af

Onsdag den 6/7 er der særtog fra Frederikshavn til Skagen med Naturvejleder Bo Storm fra Frederikshavn Kommune.

Turen er lavet i samarbejde med Nordjyske Jernbaner, og ideen er at folk skal have en fortælling om det, de ser uden for togvinduet. Toget vil gøre lidt længere ophold på enkelte stationer eller køre med nedsat hastighed, så man rigtig får fornemmelsen af naturen uden for vinduet, som på mange måder er unik for Danmark. Turen er velegnet for gangbesværede eller folk med nedsat førlighed.

Mange gange får man også både rovfugle og hjortevildt at se på turen, og ikke mindst de mange historier som knytter sig til de steder som toget kører forbi. H.C.Andersen sagde jo at rejse er at leve, og i sandhed må man sige at turen fra Frederikshavn til Skagen er en oplevelse værd. Turen koster 100,- kr pr. person, og man skal møde på stationen i Frederikshavn klokken 09.55. Der er tilmelding på Frederikshavn Kommunes hjemmeside (”Natur-arrangementer”) eller direkte til Naturvejleder Bo Storm på 2948 6001. Særtoget returnerer til Frederikshavn kl. 12.55.
I Skagen vil en guide fortælle om Skagen by.
Ændring af oprindeligt dobbelt-arrangement

Arrangementet er oprindeligt annonceret som et dobbelt-arrangement, men turen fra Skagen til Frederikshavn indgår ikke længere. Særtoget returnerer stadig til Frederikshavn kl. 12.55 (ankomst 14:34) og deltagere i arrangementet kan bruge deres billet på denne tur.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev naturen mellem Fr.havn og Skagen med tog' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger