Patienternes Pris skal uddeles for anden gang

Patienternes Pris skal uddeles for anden gang

1. juli 2011 - kl. 0:04 - af

Skagen Gigt- og Rygcenter modtog sidste år Patienterne Pris, da den blev uddelt for første gang. Det har været en stor motivationsfaktor for centret. Nu er det tid til, at prisen uddeles igen og kan motivere en række andre centre og afdelinger. Derfor vil Sundhedsbrugerrådet meget gerne have forslag til prisen 2011.

Mange forslag sidste år
– Sidste år kom der mange forslag, og bare det at blive foreslået til prisen er en anerkendelse i sig selv. Det er Sundhedsbrugerrådet, der uddeler prisen, og det var svært nok at finde vinderen sidste år blandt de mange gode forslag. Men vi håber da på at få endnu vanskeligere vilkår i år, fordi der meget gerne må komme mange flere bud på en prismodtager, siger Henning Olsen, formand for Sundhedsbrugerrådet.

Prisen blev stiftet sidste år netop med det formål at give de mange tilfredse patienter mulighed for at udtrykke deres tilfredshed.

Godt initiativ
– Jeg synes, det er et rigtig godt initiativ, at Sundhedsbrugerrådet hvert år uddeler Patienternes Pris. Det giver patienterne mulighed for at udtrykke deres tilfredshed med den behandling de møder i det nordjyske sundhedssystem. Samtidig er det en anerkendelse af den store indsats, de ansatte dagligt yder for at sikre en positiv oplevelse, siger Markus Brasholt Sørensen, centerleder for Skagen Gigt- og Rygcenter.

Anerkendelse fra vores vigtigste grundlag
– Den anerkendelse, der følger med Patienternes Pris har for os i Skagen været en stor motivationsfaktor for at fortsætte og udvikle det gode arbejde, der bliver gjort. Vi er stolte over modtagelsen af Patienterne Pris, som har haft stor betydning for vores lille arbejdsplads.

– Det er jo et betydeligt og vigtigt skulderklap at modtage den anerkendelse fra vores vigtigste grundlag – nemlig patienterne eller træningsgæster, som vi kalder dem på Skagen Gigt- og Rygcenter, slutter Markus Brasholt Sørensen.

Prisen bliver bemærket
Der bliver lagt mærke til Patienternes Pris, som i 2010 var et maleri udført af Marna Rix. Det har den første prismodtager mærket. I Skagen har de efterfølgende fået mange positive tilkendegivelser både fra tidligere træningsgæster og andre samarbejdspartnere. De kan også mærke det på interessen for centret og en øget henvisningsmængde – også af patienter fra andre regioner.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Patienternes Pris skal uddeles for anden gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger