Turister, campister og lokale til Sankt Hans

Turister, campister og lokale til Sankt Hans

24. juni 2011 - kl. 0:27 - af

For 43 tyvende gang kunne der igen i aftes bydes velkommen til Sankt Hans på Hedebo Camping. Og med kommentaren vi satser på at nå 50, kunne arrangementet skydes i gang med kluklatter fra de tilstrømmende gæster.
Rigtig mange havde valgt at møde op på Hedebo Camping, måske p.g.a. tidspunktet, da bålet blev tændt allerede klokken 20, hvor bålet de fleste andre steder først blev tændt senere, eller måske er det bare fordi, det er så skide hyggeligt, som en af campisterne så rigtigt sagde.
De omdelte sanghæfter blev flittigt brugt, da der var lidt besvær med at få ild i det efterhånden meget våde bål, grundet dagens voldsomme regn.
To mand sørgede for musikken og efter fællessang, og Hedebo hymne, var der mulighed for at bage snobrød både for børn og barnlige sjæle, eller måske småsludre lidt med naboen over en velfortjent øl, mens bålet brændte ud for denne gang.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turister, campister og lokale til Sankt Hans ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER