Traditionen tro Sct. Hans på Havnen

Traditionen tro Sct. Hans på Havnen

20. juni 2011 - kl. 16:39 - af

Tiden nærmer sig Midsommer – og med den endnu engang Lions Jydske Aas og Borgerforeningens festlige Sct. Hans arrangement på Havnen.

Traditionelt har der i mange år med skiftende arrangører været arrangeret Sct Hans på havnen eller stranden i Sæby – og de nuværende arrangører fortsætter denne tradition nu for 6. gang.

De tidligere år på Havnen har været festlige – og specielt det opfundne andevæddeløb har været et stort trækplaster. Det gennemføres naturligvis igen i år – denne gang med et rekord stort antal ænder – præcis 100 stk – inkl 2 sorte “outsider” ænder – som måske vil løbe fra alle de andre? Det kan man spille på – ved at købe sig ind på en and – som er sponseret af et meget stort antal lokale forretninger og virksomheder. De 3 første ænder udløser 1. – 2. og 3. præmier og der trækkes lod blandt de efterfølgende om endnu nogle præmier.

Lad jer ikke skræmme af vejrudsigten, vi er vant til lidt af vejr på denne tid – ænderne skal nok komme i mål – og i mellemtiden kan man jo nyde en kold øl, varme vafler, fiskefrikadeller og pølser.

Husk – et eventuelt overskud går ubeskåret til hjælp og støtte for værdigt trængende bl.a. i lokalområdet – så publikums støtte tjener et godt formål.

Velkommen på havnen på torsdag – lyder det fra Lions Jydske Aas.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Traditionen tro Sct. Hans på Havnen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger