Thorshøj Lokalhistorisk Arkiv jubilerer

Thorshøj Lokalhistorisk Arkiv jubilerer

16. juni 2011 - kl. 0:05 - af

Thorshøj Lokalhistorisk Arkiv blev stiftet for 30 år siden. Det fejres med åbent hus søndag den 19. juni.

Arkivets bestyrelse har besluttet, at markere den runde dag i forbindelse med Try Thorshøj Boldklubs idrætsuge, som indledes den 17. juni og frem til og med den 26. juni.

Søndag den 19. har TTB stort ungdomsfodboldstævne med Sparekassen Vendsyssel Cup.

Vi udstiller billeder fra lokalområdet, fortæller Karen Marie Sørensen fra bestyrelsen, og vi vil selvfølgelig være til stede i vore lokaler i TTB’s Klubhus.

Bestyrelsen håber, at rigtig mange har lyst til at kigge indenfor. Vi kan kun opfordre til at gå på opdagelse i den omfattende samling, lyder det fra bestyrelsen, som helt sikkert tror, at mange vil bliver overrasket over, hvad samlingen rummer.

Arkivet er selvfølgelig også denne dag særdeles åbent overfor at modtage lokalhistorisk materiale. Det kan være billeder, effekter, dokumenter eller andet af interesse for eftertiden. Hvis man er i tvivl, så kom hellere og spørg os, så skal vi tage stilling til, om det er noget, der skal bevares, slutter Karen Marie Sørensen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Thorshøj Lokalhistorisk Arkiv jubilerer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER