SIK 80 konkurrerer på den internationale scene i Pinsen

SIK 80 konkurrerer på den internationale scene i Pinsen

9. juni 2011 - kl. 0:19 - af

Efter en flot optakt med mange personlige rekorder ved stævner i Lyngby, Vejen og Dybvad konkurreres der i Pinsen i hhv. Gøteborg og Berlin.

Sara Vanggaard deltog i weekenden i Lyngby Games. Hun var forrygende skarp i det skrappe selskab. Sara fik følgende medaljer.

Guld i 300m hæk i tiden 47,59s, guld i Spyd med 32,13m, sølv i højde med 1,51m og bronze i 80m hæk og 200m, alle resultater var personlige rekorder bortset fra højdespring.

Sara er udtaget på det vestdanske hold som konkurrerer i Berlin i Pinsen. Det bliver en spændende oplevelse for hende. Men hun har fået et godt afsæt til at følge op på de gode resultater hun opnåede i København i weekenden.

Sæby atletik deltager også i et stort internationalt stævne i Savedalen i Gøteborg med 23 aktive. Det er blevet en tradition at vi deltager i dette stævne. Det er en stor oplevelse at konkurrere med andre nationaliteter. Sidste år klarede vi os rigtig godt, så vi håber at vi kan følge op på sidste års triumfer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SIK 80 konkurrerer på den internationale scene i Pinsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER