Lokalt medlem af regionsrådet glæder sig over Hospice byggeri

Lokalt medlem af regionsrådet glæder sig over Hospice byggeri

7. juni 2011 - kl. 10:01 - af

Planlægningen af det nye Hospice Vendsyssel i Frederikshavn er nu nået så langt at bestyrelsen har udbudt rådgivningsydelsen.

Hidtil har Hospice Vendsyssel midlertidigt lejet sig ind med 6 pladser ved Frederikshavn kommune på Kastaniegården. I det nye byggeri har regionsrådet i budgettet for 2011 bevilget, at der oprettes 9 pladser, men på sigt forventes det at hospice kommer op på 12 pladser.

Det nye byggeri skal placeres på Suderbovej i Frederikshavn. Det tænkes opført som étplansbyggeri og foruden sengestuerne bliver der administration og fællesfaciliteter og omkring bygningen bliver der bl.a anrettet en sansehave. Byggeristart forventes medio 2012 med indflytning 2013.

Byrådsmedlem Per Nilsson der er formand for hospicebestyrelsen glæder sig over at man nu endelig kan udbyde rådgivning vedr. udbygning af hospice. Det har været en lang og til tider langsommelig proces, men nu er alt faldet på plads og vi ser fremad siger Per Nilsson. Han roser den indsats hospicepersonalet og de frivillige har ydet. Det er ikke mindst deres indsats der har givet kræfter til at få det nye hospice op at stå, siger formanden.

Regionsrådsmedlem Finn Jakobsen der repræsenterer regionen i hospicebestyrelsen glæder sig over at det er lykkedes at udvide til 9 pladser i det nye byggeri, og han ser nu mulighed for at de sidste 3 pladser op til de ønskede 12 kan tildeles hospice Vendsyssel af den pulje som regeringen netop har tildelt Nordjylland. Men det må vi finde ud af i fællesskab i regionsrådet siger Finn Jakobsen.

Yderligere oplysninger ved byrådsmedlem Per Nilsson, tlf. 98430400, mail per@revisionvest.dk , og regionsrådsmedlem Finn Jakobsen, mobil 20401588, mail finn@finnjakobsen.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalt medlem af regionsrådet glæder sig over Hospice byggeri' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER