Oprykningsfest på Skjold efter storsejr

Oprykningsfest på Skjold efter storsejr

6. juni 2011 - kl. 0:08 - af

Der blev skrevet fodboldhistorie i SKJOLD i weekenden. For første gang nogensinde har klubben et hold i Jyllandsserien. Og det var dameholdet der kom først.

Efter kun en sæson i serie 1, rykkede holdet søndag op med en sejr på hele 5-1 over de næmeste forfølgere fra RKG. Holdet havde nok lidt oprykningsnerver som gjorde at RKG fik den bedste start på kampen og bragte sig hurtigt foran 1-0. Men kort før pausen var der helt styr på nerver sammenspil og SKJOLD fik bragt balance i tingene. Anden halvleg var ren SKJOLD opvisning. Yderligere fire scoringer blev sat ind inden champagnen kunne springe.

Nu glæder vi os til udfordringen, siger SKJOLDs formand Asger Mortensen. Vi håber og tror på at vores hold er stærkt nok til at begå os i Jyllandsserien.

SaebyAvis.dk ønsker Skjold’s damer TILLYKKE!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oprykningsfest på Skjold efter storsejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER