Infernal i topform til Dybvad Open Air

Infernal i topform til Dybvad Open Air

30. maj 2011 - kl. 0:30 - af

De fleste kender vel mindst et par af deres hits – hvoraf landeplager som From Paris to Berlin, Whenever You Need Me og Ten Miles kun er et lille udpluk – og duoen Lina Rafn/Paw Lagermann fra Infernal har gennem de seneste 14 år turneret land og rige rundt til godt 1.500 koncerter med fart over feltet og højt humør hos publikum.

Et imponerende antal – og faktisk bliver Infernals optræden ved Dybvad Open Air den 6. august da også én af de sidste chancer for at opleve bandet live i længere tid, eftersom succesgruppen har besluttet at holde et par års pause med deres turnéren efter sommerens festivals.

Derfor er Lina og Paw klar til at give den ekstra meget gas når de gæster Søparken i sensommeren – og med deres fantastiske sceneshow er de HELT klar til at give koncertgængerne en stor oplevelse.

Dét er foreningerne bag koncerten i Dybvad også så småt ved at være – i hvert fald er billetsalget kommet i gang med flyvende fart:

I denne uge rundes de 500 solgte billetter, og dermed stiger prisen for entré til koncertpladsen. Mandag den 6. juni er således skæringsdatoen, hvor den sidste af de billige adgangskort ryger over disken – og dermed kan man lige nå at lade gaven til Fars Dag være billetter til popbraget i Søparken, der ud over Infernal har The Blue Van, Superspark, Sweethearts og Østre Gasværk på plakaten sammen med endnu et band, der offentliggøres i løbet af de næste uger…

”…men at folk ikke kender navnet på det sidste band, afholder dem heldigvis ikke fra at købe billetter”, fortæller arrangørerne, som foruden de mange ”almindelige” billetter også har fået taget godt hul på salget af VIP- og personaleforeningsbilletter.

Det er konceptet med solide danske hits, en fantastisk flot koncertplads samt en lang række dygtige, servicemindede og feststemte medhjælpere, der ifølge arrangørerne er årsagen til det støt stigende kendskab til den ”lille” festival i Dybvad, hvor der i år forventes op mod 2.500 gæster når konferencier og stand-up komiker Sebastian Dorset kan byde velkommen fra den store scene.

Og når ét af hovednavnene som Infernal ”hjælper til” ved at høste anerkendelse overalt i verden og får mediedækning fra mange sider samtidig med at billetsalget går i luften, så klager de bestemt ikke i Dybvad!

Billetsalgsstederne til friluftskoncerten kan findes på hjemmesiden www.dybvadopenair.dk hvor man også kan læse mere om virksomhedstilbud, natbusser og meget mere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Infernal i topform til Dybvad Open Air ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER