Dygtig Stidsholt elev vinder en Ipad2

Dygtig Stidsholt elev vinder en Ipad2

27. maj 2011 - kl. 0:21 - af

Kristian Mortensen fra Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt var så heldig (eller dygtig) at han blandt alle eleverne fra 12 nordjyske efterskoler vandt først 1000 kr. til indkøb af sportstøj, og dernæst 5000 kr. til køb af en ny Ipad2.
Kristian valgte at slå pengene sammen, så han i stedet kunne få Ipads største model med både wifi og 3G.

I forbindelse med en reklamekampagne skulle Kristian via facebook sprede kendskabet til de nordjyske efterskoler så godt som overhovedet muligt. Og blandt alle der deltog var han altså så den bedste. Vindertidspunktet var lige omkring frigivelsen af den splinternye Ipad2, og da den hurtigt var revet væk, har han i forretningen Humac i Aalborg stået som nr. 1 på venteliste til at modtage sin nye Ipad.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dygtig Stidsholt elev vinder en Ipad2 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER