Åbent brev om nye seniorarrangementer i Lyngså

Åbent brev om nye seniorarrangementer i Lyngså

26. maj 2011 - kl. 5:15 - af

Til alle tidligere medlemmer af Lyngså seniorklub og øvrige pensionister, efterlønnere mv. i Lyngså og Omegn.

Bestyrelsen for Den selvejende Institution Kulturhuset VÆRESTEDET i Lyngså er nu blevet så styrket, at vi kan sætte gang i aktiviteter for vore seniorer igen.

Vi fik i 2010 ikke lavet meget for denne gruppe – bortset fra Julefrokosten, som efter vores opfattelse var en succes, ligesom der her blev givet udtryk for, at man gerne vil have arrangementer igen på tirsdag eftermiddage. Vi har derfor søgt og også fået bevilget penge til seniorarrangementer i 2011.

Bestyrelsen har til det formål udpeget en aktivitetsgruppe, bestående af bestyrelsens formand Gitte Mortensen og bestyrelsesmedlem Grethe Korsager, som bl.a. skal sætte gang i nye pensionistarrangementer – som vi foreslår kaldet

”TIRSDAGSTRÆF”

Vi afholder det første tirsdagsarrangement i ”VÆRESTEDET” tirsdag d. 31. maj kl. 13.30 – 16.00 hvor tidligere sognepræst Peter Bandholm vil komme og fortælle og synge for os. Vi åbner døren kl. 13.30, hvor I er velkomne til at komme og sludre – spille kort eller hvad I ellers har lyst til – ligesom vi gerne vil høre lidt om, hvilke aktiviteter, I kunne ønske jer i ”Værestedet” efter sommeren.

Kl. ca. 14.30 giver vi kaffe med brød til – og fra ca. kl. 15.00 til 16.00 giver vi så ordet til Peter Bandholm.

Vi håber at se rigtig mange til dette arrangement – og tag gerne venner og bekendte med, også selv om de ikke har modtaget denne meddelelse.

Vi kræves ikke medlemskab eller anden betaling ved dette første arrangement – men ønsker I at deltage til efteråret og næste forår, må I tegne støttemedlemsskab (vi planlægger at starte tegningen i juni måned). Det koster 50,- kr. pr. person gældende frem til maj 2012.

Vi arbejder på et program for det kommende år, og vi har foreløbigt tilsagn fra en rigtig spændende kunstner til efterårets program. Vi har fået sponsorhjælp fra Vangaardfonden og Søren Jensen A/S i Sæby til en ny projektor, så vi igen kan vise film og lysbilleder. Og så vil vi rigtig gerne have forslag fra jer om, hvilke ønsker I har til os.

Med venlig hilsen

”Værestedet”s aktivitetsgruppe Grethe og Gitte


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent brev om nye seniorarrangementer i Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger