Flotte gallakjoler og jakkesæt på Stidsholt

Flotte gallakjoler og jakkesæt på Stidsholt

24. maj 2011 - kl. 11:41 - af

Som der efterhånden er ved at være tradition for på Stidsholt, Nordjyllands Idrætsefterskole, er der også i år blevet afholdt Galla aften.

Mandag d. 16 maj, var der således ”Galla på Slottet”, som det denne gang blev kaldt.

Alle skolens elever var denne aften for herrernes vedkommende iklædt jakkesæt med slips eller butterfly, og pigerne i utrolig flotte galla kjoler. Gennem lang tid har der været et galla-kjole valghold, hvor interesserede har kunne sy deres egen galla kjole under kyndig vejledning af skolens håndarbejdslærer Belinda Bodilsen.

Efter en fotoseance, hvor parrene blev fotograferet individuelt, blev der budt velkommen med drinks i skolens dagligstue. Herefter gik man parvis ad den røde løber til spisning, men først efter at være blevet præsenteret af hofmarskallen ved indgangen. Og det var denne aften ikke almindelige mennesker der trådte ind ad døren, men derimod baron von både det ene og det andet, samt en masse med kongelige titler.

Toastmasteren bød velkommen, og styrede aftenens talere på fin vis. Her var således en tale fra herrerne, der hyldede aftenens kvindelige deltagere.

Efter en overdådig middag der bød på intet mindre end 16 retter fra ”slottets” berømte køkkenchef, Klaus Kjærgaard, spændende lige fra fiskesymfoni til sommer krondyrbuk, var der lancier dans i riddersalen (hallen).

De sidste par måneder har eleverne øvet sig i at danse lancier under vejledning af Stinna Nørhave.

Aftenen sluttede af med kåring af aftenens par, aftenens lancier par, aftenens dame, aftenens gentleman samt bedste invitation.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flotte gallakjoler og jakkesæt på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER