Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

23. maj 2011 - kl. 11:59 - af

Stor flot gulstensvilla hvor stort set alt er renoveret og moderniseret de seneste 6 år.
Villaen indeholder i stueetagen:

Indgang til rummeligt bryggers med vaskearrangement, god skabsplads og plads til vaskemaskine samt tørrertumbler. Fra bryggers adgang til stort lyst køkkenalrum, hvor der er god plads til hele familien. Egetræskøkken med alt i hårde hvidevarer. Centralt i stueetagen er der placeret en nyere Morsø brændeovn. Fordelingsgang med indbyggede skabe og adgang til viktualierum, kontor, to værelser, stort soveværelse og badeværelse fra år 2003 med gulvvarme og bruseniche.

Via flot trappe adgang til 1. salen.:

Helt unik 1. sal. Tre suveræne børneværelser med adgang til hemse…man har sjældent set så gode og praktiske børneværelser. Mindre depotrum. Stort badeværelse fra år 2009 med Biga elementer, terrazzobordplade, sorte gulvklinker, opmuret bruseniche af glassten og hvide mosaikfliser i bruseniche. Lækker lys og stor stue med udsigt til haven. Hele 1. salen har ludet rustiklofter og massive fyrretræs plankegulve.

Pæn ugenert have med terrasse samt overdækket terrasseareal. Drivhus og brændeskur bagerst i haven. Græsareal og blomsterbede. Isoleret redskabsrum / værksted. Carport.

Specielt skal fremhæves alu/træ Velfacvinduer fra år 2005 i hele villaen. Tag fra år 2005 (cementtagsten). Fladt tag over værksted fra år 2005. Hele 1. salen er bygget år 2005. Badeværelser fra år 2003 og 2009….En unik villa hvor intet mangler !!

Sagsnr. 93000021

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Martin Riise A/S på tlf. 9689 0477
Huset er på 306 kvm., og har en grund på 913 kvm. Prisen er 2.698.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER