Udbytterig tur til Assen i Holland

Udbytterig tur til Assen i Holland

22. maj 2011 - kl. 2:06 - af

U17 og U18 spillere fra ØVI’s fodboldafdeling fik både sociale og sportslige oplevelser med hjem fra Påske-Cup.

Meget tidligt Langfredag kørte en bus fra Østervrå fyldt med ungdomsspillere med kurs mod fodboldcup i Assen i Holland.

Drengene mødte i deres indledende pulje hold fra Holland, Danmark, Belgien og Tyskland. Desværre levede de ikke helt op til det forventede, erkender træner Peter Jensen, havde de spillet som de plejer, så havde de nok også fået en lidt bedre placering, konstaterer træneren. U17 tabte to og vandt en kamp, og det rakte til at spille om 12.-16. pladsen, hvor de blev bedst af fire.

Pigerne kom til gengæld lidt bedre fra start i deres indledende kampe, hvor der var to modstandere fra Danmark og to fra Holland. Pigerne blev nr. to i deres pulje og gik videre til semifinalen, hvor de mødte topholdet fra den anden pulje – danske Vildbjerg. Østervrå kom ret hurtigt foran 1-0, men næsten i sidste minut fik modstanderne udlignet til 1-1, og vi måtte ud i straffesparkskonkurrence, og der kunne vi desværre ikke være med, erkender træner Emma Irgend.

Til gengæld kom pigerne til at spille om tredjepladsen, hvor de vandt 2-0 over en tidligere modstander fra den indledende runde – Skanderborg.

Præmieoverrækkelsen fandt sted på et diskotek, hvor anføreren var på scenen for at modtage den flotte pokal, men det var ikke nok, endnu en gang måtte anføreren på scenen, denne gang for at tage imod yderligere en stor flot pokal for fairplay.

Truppen fra Østervrå nød en times diskomusik inden de foretrak det sociale samvær hjemme i lejeren, hvor der blev hygget den sidste aften.

Det var en rigtig god tur, slår Emma Irgend og Peter Jensen fast. Sportsligt blev det selvfølgelig til pokal for pigerne, men også mere spilleerfaring og det indbyrdes fællesskab og sammenhold for hele truppen, det fik nok den største sejr med hjem, er begge trænere enige om.

Søren Kiil har stået for koordinering og tilmelding til turen. Spillerne har selv tjent penge til turen, bl.a. med at lægge gulv til Torslev Skoles jubilæumsfest. Derudover har fodboldafdelingen og ØVI’s venner spyttet i kassen, så turen økonomisk blev yderst overkommelig for spillerne.

Forældrene havde sørget for kage og pizzasnegle til turen. Superbest havde sponseret frugt og juice, og Dybdahl Sportstøj sweatshirts til spillerne.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udbytterig tur til Assen i Holland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER