Politiet på hastighedskontrol fra mandag

Politiet på hastighedskontrol fra mandag

21. maj 2011 - kl. 5:49 - af

I uge 21 – fra mandag den 23. maj til søndag den 29. maj, 2011 – gennemfører politiet en landsdækkende målrettet færdselskontrol rettet mod hastighedsovertrædelser.

Hastighedskontrollen skal støtte Rådet for Sikker Trafiks hastighedskampagne ”Mit Hjem – Din Fart?”, som startede i uge 18. Kampagnens mål er at øge opmærksomheden overfor de beboere, der har deres hjem langs vejene. Ni ud af ti beboere langs landevejene bliver generet af den høje fart og seks ud af ti er decideret bekymrede. Kampagnen skal bryde bilisternes vanetænkning og rutinekørsel, så de bliver mere bevidste om, at beboerne langs vejene er bekymrede over den høje fart. Læs mere om kampagnen på www.sikkertrafik.dk.

Kontrollen gennemføres på sædvanlig vis ved hjælp af patruljering, kontrolposter og ved hjælp af Automatisk Trafik Kontrol (ATK).

Ved den traditionelle hastighedskontrol i påsken blev der standset 8.180 køretøjer og der blev konstateret 6.273 forseelser. Der blev konstateret 5.331 hastighedsovertrædelser og 154 af disse var så grove, at de vil medføre betinget frakendelse af kørekortet.

3 kommentarer til “Politiet på hastighedskontrol fra mandag” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Politiet på hastighedskontrol fra mandag”

 • henning jørgensgaard

  På motorvej e 45 nord for AAlborg er der i øjeblikket vejarbejde mange steder -Man bliver ledt ind i andre “lommer ” og pludselig er man i tvivl om hastighed nogle steder står der 70 km/timen men ikke når det ophører igen og så er der pludselig 50/kmi timen – Pludselig fra 130 til 110 påny –
  Midt i alt det stiller politiet sine hastighedskontroller op – fordi de ved at her er penge at tjene det har de forlængst fundet ud af – Det er ” lumpent” og uværdig at tage prøver disse steder – Det er i orden at man på almindelige strækninger tager sine kontroller men de stller altid deres vogne op steder hvor de ved folk “går i vandet ” blot for at få penge i “Kassen” Tag nu de prøver “spontant” beder jeg politiet om –
  Jeg sammneligner det med det samme som sker i København med parkeringsvagterne – De går til nøjagtig det samme sted i byen hvor de ved at man ” går i vandet ” og i løbet af ganske kort tid har de fået de bøder de behøver den dag og forsvinder – DEn måde at tage bøder på er uværdigt og ikke FAIR

  Mvh

  HJH

 • Det er nu engang sådan at det er bilistens pligt at orientere sig om den gældende hastighedsbegrænsning, jeg synes derfor som sådan ikke der er noget forkert i at politiet foretager hastighedsmålinger på sådanne steder – når man så samtidig har i mente at det oftest er netop disse steder at folk arbejder lige ud til vejen så finder jeg det overordentligt fair at de som ikke kan eller vil overholde og eller orientere sig om gældende hastighedsbegrænsning får en lille hilsen med hjem – så er de jo klar over det til en anden gang 😉

  – Kan man ikke overskue hastighedsskiltningen bør man nok koncentrere sig mere om sin kørsel – eller overveje om og hvorvidt man stadig er egnet til at køre bil.

 • Arne Skriver

  Til HJH.

  Hvis det ikke er fair at både politi og p-vagter kommer de steder hvor folk enten kører for stærkt eller parkerer ulovligt, hvad er så fair. Det er da naturligt at de kommer de steder, for de ved jo at der er penge at hente over for de bilister der er total ligeglad med hastighed og parkering, med hensyn til parkering kan jeg kun sige for mit eget vedkommende, jeg har invalideskilt i min bil og det er da fustrerende at komme til en parkeringsplads så holder der en blødning som er skide ligeglad med skiltet med invalideplads, uden selv at have et skilt i bilen, for det var jo nemmest at holde der så skal han/hun ikke gå så langt, eksempel i fakta den gamle faktagård er der 2 invalidepladser, den ene har skilt og den anden et mærke på fliserne, hvilken en af de 2 tror du selv der bliver brugt af en ligegyldig bilist, det er selvfølgelig den med mærket på flisen, den kan parkeringsvagten jo ikke se. Det er respektløs og i disse tilfælde mener jeg parkeringsbøden er for lille, den skal 3 dobles når man holder ulovligt på invalidepladser, det er jo ikke for sjov vi har fået sådan et skildt til bilen. Så jeg mener at der hvor der kan tjenes penge på respektløse bilister der skal der vogtes og jeg gnider mig i hænderne hver gang jeg ser en p-vagt udstede bøder eller jeg ser bilister der stoppes for hastighed, DE MÅ LÆRE REGLERNE så kan de selv gnide sig i hænderne bagefter.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politiet på hastighedskontrol fra mandag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger