Minke for en million stjålet i Dybvad

Minke for en million stjålet i Dybvad

16. maj 2011 - kl. 19:47 - af

Nu er det 3. gang, der er stjålet minkhvalpe fra en Nordjysk minkfarm og denne gang for ca. 1. mill. kr. Jørgen Jensen som er ejer af minkfarmen, og som privat er bosiddende på Ålborgvej i Dybvad (den nøjagtige adresse er kendt af redaktionen) fortæller:

“Da jeg i morges kl. ca. 7.20 (mandag morgen) kom ned på farmen, som er beliggende på Voergårdsvej, kunne jeg med det samme høre at noget var galt. Jeg har ialt 8 haller med minke, men fra den ene hal var der ekstra meget støj. Samtlige 17o bure var åbnet og kun tæverne sad tilbage. Det er simpelthen en katastrofe, da minkhvalpe kun kan overleve 10-12 timer uden modervarme og – mælk”.

På vores spørgsmål om han tror, det kan være aktivister, er svaret nej, så ville de allerede nu, have givet sig til kende, og på spørgsmålet om minkhvalpene kan være bragt til udlandet, er svaret ligeledes nej – så ville det have været nemmere at samle hvalpene op i Sønderjylland.

Her gælder det mange dyrs liv, så har du set eller hørt noget.

Kontakt Nordjyllands Politi på tlf. 1-1-4

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Minke for en million stjålet i Dybvad ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER