Duft af forår – til festen i Nellemanns Have

Duft af forår – til festen i Nellemanns Have

16. maj 2011 - kl. 0:30 - af

Lørdagens forårsfest i Nellemanns Have, var på mange måder et arrangement på godt og ondt. Sidste år regnede arrangementet væk, og i år truede meterologerne med en gentagelse. Lørdag formiddag viste sig dog fra sin pæne side, og byrådsmedlem Mogens Brag fik åbnet dette års fest i den nyudsprungne have efter alle kunstens regler. Herefter stod både Springteam Sæby, Folkedanserne og mange andre for underholdningen, der helt igennem gjorde denne lørdag i Haven helt speciel. De mange frivillige, som ligger et utal af timer i Haven, fik da også mange rosende ord med på vejen. Haven er et perfekt udflugtsmål, og kan nu benyttes af både få og mange efter den store forvandling og oprydning, som er foregået gennem lang tid.

Over middag måtte arrangører og gæster dog søge ly i teltene, da haven blev ramt af det varslede regnvejr, som satte en dæmper på det ellers fantastiske arrangement. Ingen kan dog være i tvivl om, at dette års Forårsfest var en succes med masser af gode minder til følge.

Se mere om arrangementet i lyd og billeder herunder.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Duft af forår - til festen i Nellemanns Have ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger