Ordet er frit: Forstyrrelse af omboendes ro!!

Ordet er frit: Forstyrrelse af omboendes ro!!

12. maj 2011 - kl. 6:23 - af

At have en hund rendende i haven, er dejligt for mange, men en plage for andre. Og en hund skal også have lov til at gø, for det ligger i dens natur. MEN når den har gøet eksempelvis 5 – 10 gange, så skal den også stoppe igen. De skal sættes på plads, og have en opdragelse, så de forstår at de ikke skal stå og galpe i flere minutter ad gangen. Jeg kommer tit forbi et hus, hvor hunden flyver ud, når der kommer nogen forbi og begynder at gø voldsomt. Det er også fint nok, men de bliver ved, og ejerne siger intet til dem, før der er gået et par minutter. Og det må da genere de omboendes ro. Jeg vil gerne understrege, at man efter lov, kan melde ejerne til politiet, da hunde IKKE må genere naboer og andre omboendes ro. Her er et udsnit af lovbekendtgørelse nr. 380 af 26. juni 1969, §4 : Forstyrrer en hund de omboendes ro ved gentagen eller vedholdende gøen eller tuden, og der indgives klage derover til politiet, giver dette besidderen pålæg om at holde hunden indelukket eller, hvis denne foranstaltning ikke hjælper, eller hunden allerede holdes indelukket, at lade den fjerne.

Personen bag dette indlæg ønsker at være anonym, men hans navn er redaktionen bekendt.

En kommentar til “Ordet er frit: Forstyrrelse af omboendes ro!!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ordet er frit: Forstyrrelse af omboendes ro!!”

  • Jeg er en af dem, der bor i et område med mange hundeejere, det er virkelig en belastning, det er især slemt ved 2 huse med hundeejere. Det ene sted står hunden i hundegård det meste af dagen, og gør af alt og alle der kommer forbi, den kan stå tidligt morgen, sen aften og sågar om natten og gø, det er da ikke en måde, at holde hund på, bare at lade den stå i hundegård i lang tid. Og når den ene hund gør, ja så gør den hund også som bor ved siden. Og er det ikke hundene der gør, ja så er det højt musik, der bliver spillet, Prøv nu lige at vise hensyn til jeres naboer og omkring liggende huse. Spil musik i sommer periode bag lukkede døre og vinduer, eller bare så lavt, at det ikke forstyrrer andre. Gå en lang tur med jeres hunde istedet for bare at lukke dem ud i haven

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Forstyrrelse af omboendes ro!! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger