Nellemanns Have klar til de store selskaber

Nellemanns Have klar til de store selskaber

8. maj 2011 - kl. 18:52 - af

Nu er madpakkehuset blevet ”møbleret”. Takket være midler fra Spar Nord Fonden er der nu borde og bænke til 35-45 personer. Møblerne er fremstillet på Frederikshavn Produktionsskole og senere malet af Nellemanns Haves Venner.

Vi er rigtig glade for, at vi nu kan efterkomme et stort ønske fra flere sider. Sæby Turistforening hilser borde/bænkene velkommen. Her bliver de ofte spurgt om muligheden for, at større selskaber kan spise medbragt mad under tag. Nu kan det lade sig gøre. Det kræver en lille spadseretur fra   Langtvedvej op i haven, da vi ikke kan tilbyde parkering tættere på.

Vi håber rigtig mange kan få glæde af vores flotte borde og bænke.

En kommentar til “Nellemanns Have klar til de store selskaber” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nellemanns Have klar til de store selskaber”

  • ulla sandager, Dronninglund

    Hej.

    Min datter og jeg kørte en tur til haven lørdag aften den 7. maj, men desværre var træerne ikke sprunget ud endnu! Meget dejligt sted, og hvor dejligt at man nu kan tage sin kaffe med og sidde i det nye hus. God ide at holde åben have næste weekend.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nellemanns Have klar til de store selskaber' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger